Este foarte simplu sa beneficiezi de o reducere pe site-ul nostru - https://pizzailforno.ro. Adesea rulam campanii online ce ofera utilizatorilor nostri reduceri si discount-uri la diverse produse. Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri si pentru a-i ajuta, am scris acest mic tutorial unde explicam pas cu pas cum se poate folosi un cod de discount pe site-ul nostru.

Cum folosesc codul de discount?

Atunci cand alegeti produsele si le adaugati in cos, la urmatorul pas/etapa, atunci cand finalizati comanda, veti observa un camp intitulat "Cod de discount". Acela este campul unde trebuie introdus codul de discount. In cazul de fata (azi este 14 februarie), codul de discount este "VALENTINE2022" si ofera o reducere de 10% la orice comanda pe site, online. 

Odata ce v-ati logat (daca aveti cont) sau ati completat adresa de livrare (daca nu doriti sa va faceti cont), introduceti codul de discount in campul respectiv, ca in imaginea de mai sus si apasati butonul de "TRIMITE". Odata ce ati efectuat acesti pasi, veti observa reducerea aplicata la produsele din cos.

Important de retinut, acest cod de discount poate fi folosit doar o singura data, per client. Este valabil doar azi, 14 februarie 2022. Codul de discount este aplicabil pentru toate produsele noastre disponibile.

Impartaseste iubirea cu cei dragi tie, si distribuie acest articol pe retelele sociale.