Menu
Cosul tau

Politica de Livrare

1) INFORMATII DESPRE LIVRARE

SC CMN CRIS SRL  va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 3 ore de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SC CMN CRIS SRL  va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care SC CMN CRIS SRL  primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, SC CMN CRIS SRL  poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

PRODUSELE comercializate de Il Forno pot fi livrate pe o raza de 3 km de locatia sediului aflat pe Calea Bucuresti Nr. 14, Craiova. Dupa expedierea comenzii, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

2) EXPEDIEREA COMENZILOR

Pentru toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 10:00 - 22:00 se incearca expedierea intr-un timp rezonabil ce poate varia intre o ora si maxim 3 ore (cu ocazia sarbatorilor legale).

3) MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul produselor comandate pe Il Forno se face prin livratorii nostri proprii.

Tariful standard de livrare este gratis pentru comenzi in a caror raza se afla in limita de 2,5 km de sediul nostru. Pentru comenzile aflate in afara acestei raze, se poate percepe o taxa de livrare ce va fi comunicata clientului. Puteti citii despre zonele noastre de livrare aici.

Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta folosind pagina de contact a site-ului nostru.