Menu
Cosul tau

Termeni si Conditii Generale

➤ Ofertele/cupoanele/promotiile nu se cumuleaza cu alte oferte aflate deja in derulare.

➤ Ne rezervam dreptul de a modifica preturile si ofertele aflate in derulare fara o notificare in prealabil.

➤ Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.

➤ Locatia are o zona de livrare limitata. Verificati telefonic sau pe site daca va aflati in aria de livrare. Cititi despre zonele noastre de livrare aici.

➤ Comanda minima pentru livrare, in aria de livrare a localitatii, este de 20 de lei (dupa aplicarea eventualelor oferte/discounturi).

➤ Ne rezervam dreptul de a decide daca putem livra in afara ariei de livrare, in timp util. in cazul deciderii preluarii comenzii, suma minima pentru livrare este de 100 lei.

➤ Livratorii pot oferi rest maxim 100 lei.

➤ Preturile produselor sunt exprimate in lei si includ TVA.

➤ Modalitati de plata: cash sau credit card.

➤ Produsele noastre pot contine urmatorii alergeni: Gluten din grau, oua si/sau derivate, lapte si/sau derivate, soia si/sau produse pe baza de soia, peste si/ sau produse pe baza de peste.

➤ Dimensiuni Pizza (diametru) : Mica – 32 cm, Mare – 50 cm

➤ Tipuri de blat : Subtire Crocant

➤ Timpul de livrare este de 60 min si este aproximativ. Pentru comenzile online timpul de livrare este afisat inainte de finalizarea comenzii. Pentru comenzile plasate telefonic timpul de livrare este mentionat de operatorii telefonici.

➤ Din motive de securitate si pentru evitarea eventualelor confuzii, nu se poate face o a doua comanda in mai putin de 60 de minute de la prima.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

RETURNAREA PRODUSELOR / ANULAREA COMENZILOR

Clientul poate solicita returnarea produselor / anularea comenzilor in urmatoarele situatii:

- Comenzile prezinta deteriorari severe.

- Exista intarzieri in livrarea produselor mai mari de 3 ore, calculate din momentul lansarii comenzilor.

- Produsele au fost livrate/facturate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul poate refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar in situatia in care produsul nu se mai afla pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz. In momentul efectuarii unei comenzi, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor Codului Civil. In situatia in care suma achitata de catre Client in baza comenzii online, plata card, este anulata de acesta, in conformitate cu regulamentul Il Forno, restituirea sumei platite in contul Clientului va fi transferata in termen de 30 zile de la anularea comenzii. in conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientul este informat ca scopul solicitarii, colectarii si procesarii datelor, este in principal procesarea comenzii d-voastra, iar in subsidiar in cazul in care s-a dat acceptul expres de a primi Newsletter-urile Il Forno Pizza prin bifarea optiunii "Doresc sa primesc Newsletter" este transmiterea de informatii de interes general, informatii cu privire la promotii si oferte.

Prin inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea de comenzi telefonice si/sau in punctele de desfacere, clientul isi da acordul expres si neechivoc ca datele lui personale sa fie prelucrate de catre S.C CMN CRIS S.R.L. S.C CMN CRIS S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise, semnata si datata, ce va fi trimisa prin posta la adresa: S.C CMN CRIS S.R.L., strada Calea Bucuresti Nr. 14, Craiova, Jud. Dolj.

CMN CRIS SRL

CUI: RO36270420

J16/1305/2016